struguri pentru vin

vita de vie, struguri, vin, grapes, vine, wine

In vino veritas...

Mai multe








Feteasca Neagra

Soi Feteasca Neagra

Soi de vin, vigoare mijlocie, perioada de maturare sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, cu o productie intre 6-14 tone/hectar.

Riesling

Soi Riesling

Soi de vin, vigoare mijlocie, perioada de maturare 20 septembrie - 10 octombrie, productia medie 12 tone/hectar.

SAUGVINON BLANC

Soi Saugvinon Blanc

Soi de vin, vigoare mijlocie spre mare, perioada de maturitate 20 septembrie - 10 octombrie, productia medie 11 tone/hectar.

Merlot

Soi Merlot

Soi de vin, vigoare mijlocie, cu perioada de maturitate intre 15-25 septembrie, productie 6-16 tone/hectar.

Babeasca

Soi Babeasca

Soi de vin, avand perioada de maturitate in a doua jumatate a lunii septembrie, productia medie 20 tone/hectar.

Grasa de Cotnari

Soi Grasa de Cotnari

Soi de vin, pentru obtinerea vinului de calitate strugurii sunt culesi la maturitate deplina, dupa ce au fost atacati de mucegaiul nobil, productie 8 - 11 tone/hectar.

Muscat Ottonel

Soi Muscat Ottonel

Soi aromat de vin, vigoare mijlocie, perioada de maturitate intre 20 septembrie - 10 octombrie, productie 9 - 11 tone/hectar.

Tamaioasa Romaneasca

Soi Tamaioasa Romaneasca

Soi de vin foarte aromat, avand perioada de maturitate la inceputul lunii septembrie, productie intre 8 - 14 tone/hectar.

Cramposie

Soi Cramposie

Soi de vin, vigoare mijlocie, ajunge la maturitate in a doua jumatate a lunii septembrie, productii mari 16 - 17 tone/hectar.

Feteasca alba

Soi Feteasca alba

Soi de vin , vigoare mare , ajunge la maturitate intre 20 septembrie - 10 octombrie, productie medie 9 tone/hectar

Copyright © Liviu